Reacties

“De muziek van Heleen heeft onze trouwceremonie werkelijk magisch gemaakt. Iedereen had kippenvel van hoe mooi het was. Zowel de nummers met zang als de instrumentale nummers waren echt prachtig. Dikke 5 sterren!”

Linda en Enrique

 

“Toen Heleen begon met spelen hielden de vogels op met zingen om naar haar te luisteren.” 

Je concert was een feestje!

Het was zo prachtig en we zijn je allen zeer dankbaar voor je snelle inzet en je professionaliteit. Wat ben jij een mooie combinatie met je stem en de harp, kippenvel.

Karin de Bruin

Gisteren mocht ik met Heleen samenwerken tijdens een uitvaart. Wat een indrukwekkend mooi afscheid is het geworden mede dankzij de prachtige stem van Heleen. Met haar zeer kundige harpmuziek wist zij precies de juiste sfeer te brengen. Niets was haar te veel. Met het instuderen van een voor haar nieuw muziekstuk op zo’n korte termijn van een uitvaart heeft zij ook nog eens alle verwachtingen overtroffen!
Henry van den Berg Uitvaartzorg

Vanmiddag genoten van de warme klanken van Heleens harp en zang. Een sfeervolle en warme Franse en Spaanse beleving.

“Jouw muziek was precies wat wij hadden gehoopt en gewenst, het klopte helemaal.”

Heleen heeft, voorafgaand aan het etentje ter ere van het 65-jarig huwelijksfeest van mijn ouders, in kasteel Elsloo, een mini-concert voor ons verzorgd. Zij wist jong en oud te boeien met haar harpspel, haar zang en haar uitleg over het instrument de harp.
Heleens uitvoering van het Ave Maria leidde tot het wegpinken van diverse traantjes, maar ook haar andere stukken waren ontroerend mooi. Voor mijn ouders was het super verrassing waar ze nog steeds niet over uitgepraat zijn.

“Heleen heeft gisteren de begrafenis van mijn moeder muzikaal begeleid. Het was indrukwekkend. Zo mooi, zo sereen, zo ingetogen en zo zuiver. We hadden niet beter kunnen wensen. We hebben veel lovende reacties gehad, iedereen was diep onder de indruk. Wij zullen dit nooit vergeten en hopen, dat we nog een keer kunnen luisteren naar haar mooie stem en geweldige harpmuziek.”

Op 29-09-17 heeft Heleen de muzikale omlijsting verzorgd op het congres Zien & Zijn georganiseerd door de Vereniging Symbooldrama in Gouda. Het licht uit en de spot aan waarna Heleen de zaal betoverde met haar prachtige spel  op haar harp. Sereniteit daalde neer in de zaal, de toon van de dag om samen ervaringen te beleven was gezet. We konden gelukkig meerdere keren op de dag van haar spel en zang genieten. Dank je wel.

“Jouw prachtige zang en harpmuziek kwamen helemaal binnen. Ik voelde het…”

“Een gezellige en mooie middag met prachtige harpmuziek…”

“Heleen wordt tijdens het spelen één met haar harp en neemt je helemaal mee. Ontroerend  en indrukwekkend. Dank je wel Heleen.”

“Je hebt me weer helemaal betoverd”

“Je zang was in het echt nog veel mooier dan op je website!”

“Heleen en Roos, een hele leuke match!! Geweldig team!”