Over Heleen

Heleen Bartels - Over Mij

Heleen Bartels

Na de Pedagogische Academie studeerde ik Schoolmuziek en hoofdvak harp aan het conservatorium in Arnhem (tegenwoordig de Hogeschool voor de Kunsten Artez) bij de harpiste Stefica Žužek. Daarna was ik jarenlang als harpdocente verbonden aan de muziekschool in Nijmegen. Ik speelde in diverse amateurorkesten, gaf vele (huis)concerten en vormde een duo met fluitiste Janine Siebesma.
Ik heb altijd graag gezongen bij de harp. Nadat ik zang als bijvak had afgesloten op het conservatorium, heb ik bij diverse zangdocenten les gehad.

Vanuit Utrecht, waar ik woon, treed ik op in heel Nederland, maar ook in Duitsland en België.

“Toen Heleen begon met spelen hielden de vogels op met zingen om naar haar te luisteren.”

Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op.