Concert

Heleen Bartels Huisconcert

Concert

Tijdens mijn concerten met harp en zang neem ik u mee op reis:  Spaanse, Franse, Engelse, Italiaanse, Nederlandse, Duitse en Russische muziek zorgen voor een concert van internationale allure. Naast klassieke muziek staat er ook volksmuziek uit Ierland en Zuid-Amerika op mijn repertoire. Dit zijn landen waar van oudsher heel veel harp wordt gespeeld.

Tijdens een concert licht ik de muziek graag toe en zal ik desgewenst een uitleg geven over mijn instrument. Omdat de meeste mensen nog nooit een harp van dichtbij hebben gezien en gehoord, bied ik de kans om de harp en haar mogelijkheden beter te leren kennen.

Een concert kan variëren in lengte en wordt, indien gewenst, in overleg samengesteld. Wilt u in de zomer een tuinconcert met het thema natuur, of is het december en wilt u een kerstconcert met bekende of juist onbekende kerstliederen? Of houdt u van Frankrijk en Franse muziek? Er zijn heel veel mogelijkheden en graag overleg ik met u hoe we het concert het mooist kunnen invullen.

Naast soloconcerten geef ik ook concerten met de combinatie harp/fluit en harp/viool.

Ervaring:
Huiskamerconcerten, open dag Heemtuin Gouda, concert tijdens Gouda bij Kaarslicht, opening expositie, boekpresentatie, jubileum,  Ierse- en Engelse muziek in het Rosa Spierhuis, openluchtconcerten, concerten in Duitsland en Nederland, kerstconcerten, muzikale invulling van (kerkelijke) vieringen.

Een selectie uit mijn repertoire

Harp solo

G.F.Händel Thema met Variaties
Harpconcert in Bes
A. Hasselmans Nocturne
Chanson de Mai
Ph. Glass Metamorphosis 2
M. Glinka  Variaties op een thema  van Mozart
A. Piazolla  Verano Porteño (tango)
S. Lancen Concert pour la Harpe (voor harp en harmonieorkest)

Harp en zang

S. Barber  Must the winter come so soon
W.A. Mozart  Voi, che sapete (uit: Le Nozze di Figaro)
Uit: Pocahontas Colours of the Wind

Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op.